Musli i med čine ove kolačiće slatkim i veoma ukusnim, ali i zdravim.

Sastojci:

Tri šolje muslija ("običnog")

75 grama brašna

100 grama putera (istopiti i malo ohladiti)

1/3 šolje meda

Jedno jaje

Priprema:

Zagrejte rernu na 170 stepeni, a pleh obložite papirom za pečenje.

U posudi pomešajte musli i brašno. U odvojenoj posudi stavite puter, med i umućeno jaje, pa izmešajte da se sjedini, a zatim pomešajte smesu sa muslijem.

Ostavite da odstoji oko 15 minuta, a zatim kašičicom vadite smesu i oblikujte u loptice, pa poređajte na pleh. Prstom pritisnite svaku lopticu da spljoštite kolačiće.

Pecite oko 10 minuta, ostavite da se ohladi i poslužite.

Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!