Musli i med čine ove kolačiće slatkim i veoma ukusnim, ali i zdravim.
Sastojci:
Tri šolje muslija ("običnog")
75 grama brašna
100 grama putera (istopiti i malo ohladiti)
1/3 šolje meda
Jedno jaje
Priprema:
Zagrejte rernu na 170 stepeni, a pleh obložite papirom za pečenje.
U posudi pomešajte musli i brašno. U odvojenoj posudi stavite puter, med i umućeno jaje, pa izmešajte da se sjedini, a zatim pomešajte smesu sa muslijem.
Ostavite da odstoji oko 15 minuta, a zatim kašičicom vadite smesu i oblikujte u loptice, pa poređajte na pleh. Prstom pritisnite svaku lopticu da spljoštite kolačiće.
Pecite oko 10 minuta, ostavite da se ohladi i poslužite.
Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Primim 160€ penziju, a samo ugalj i drva koštaju 355: Težak život Ukrajinaca, mnogi uzeli rusko državljanstvo
Srbija i Aleksa pregazili Dansku u Beogradu: Sad smo na Evropskom prvenstvu!
"Dali smo sve da ubedimo Pešića da ostane": Petrušev objasnio šta je najveća razlika u reprezentaciji