Isprobajte ovaj jednostavan recept za ukusan, posni rižoto s pečurkama.
Sastojci:
400 grama šampinjona, opranih i isečenih na listiće
Glavica luka, sitno iseckanog
Dve šargarepe, sitno iseckana ili izrendane
Šolja pirinča
Malo ulja za dinstanje
Suvi začin od povrća
Bibera po ukusu
Priprema:
Na malo ulja izdinstajte luk, pa dodajte šampinjone isečene na listiće. Dinstajte na srednjoj temperaturi dok voda ne ispari. Zatim dodajte šargarepu i suvi začin i propržite još malo još malo.
Pirinač skuvajte, procedite, pa pomešajte s pečurkama. Pobiberite po ukusu, ako volite pospite seckanim peršunom i služite.
Imate li vi neki dobar recept za posni ručak?
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti