![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Ako stalno pripremate krompir na dva-tri ista načina i želite da probate nešto novo, evo našeg predloga, ovaj krompir ide uz sve!
Sastojci:
Kilogram krompira
Dve kašike maslaca
Sušena majčina dušica
Sušeni ruzmarin
So, biber
250 mililitara pileće supe od kocke
Dva čena belog luka
Sveži peršun
Priprema:
Zagrejte rernu na 220 stepeni.
U manjoj šerpi, istopite maslac, dodajte mu po kašičicu majčine dušice i ruzmarina. Krompir oljuštite i isecite na režnjeve debele dva centimetra. Izmešajte sa začinjenim maslacem, i poređajte u jednom sloju na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u zagrejanoj rerni, po potrebi ih izmešajte malo posle 15 minuta, dok ne dobiju zlatnu koricu, a sredina je meka kada ih bocnete viljuškom.
Šta je vaš trik za savršen krompir iz rerne? Recite nam u komentarima!
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Manje smo kukali, ružno je da se tako omalovažava": Zvezdin MVP Filip Petrušev traži više poštovanja
"Kukanje i plakanje pre utakmice, opet će skretati pažnju sa ovoga": Nedović rekao samo jedno posle derbija