Krompir iz rerne recept za zapeceni krompir.html

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Idealan prilog uz sve - zapečeni krompir sa začinima koji se topi u ustima

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Ovaj mirisni, spolja krckavi a iznutra mekani krompir, oduševiće celu porodicu!

Izvor: Guliver/Getty images/iStock/robynmac

Ako stalno pripremate krompir na dva-tri ista načina i želite da probate nešto novo, evo našeg predloga, ovaj krompir ide uz sve!

Sastojci:

Kilogram krompira
Dve kašike maslaca
Sušena majčina dušica
Sušeni ruzmarin
So, biber
250 mililitara pileće supe od kocke
Dva čena belog luka
Sveži peršun

Priprema:

Zagrejte rernu na 220 stepeni.

U manjoj šerpi, istopite maslac, dodajte mu po kašičicu majčine dušice i ruzmarina. Krompir oljuštite i isecite na režnjeve debele dva centimetra. Izmešajte sa začinjenim maslacem, i poređajte u jednom sloju na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u zagrejanoj rerni, po potrebi ih izmešajte malo posle 15 minuta, dok ne dobiju zlatnu koricu, a sredina je meka kada ih bocnete viljuškom.

Šta je vaš trik za savršen krompir iz rerne? Recite nam u komentarima!

Povezane vesti

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Shejtan

A gde ti ide supa?

loader