![](/img/placeholders/placeholder-mondo.png)
Kada želite zdrav obrok, a nemate mnogo vremena da ga spremite, ovaj recept će vas "spasiti".
Sastojci:
Jedna veća glavica crnog luka
Pola šolje prezli
Jedno jaje
450 grama pilećeg mesa
Priprema:
Isecite luk na trakice, uvaljajte ga u prezle i kratko propržite.
U dubljem tanjiru ulupajte jaje, posolite ga i pobiberite po želji
Isecite piletinu na komade željene veličine, najpre svaki komad umočite u jaje, pa zatim u posudu sa proprženim lukom. Ređajte meso na pleh obložen papirom za pečenje i pecite oko 20 minuta ili dok piletina bude pečena.
Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Ako se bilo šta loše desi, odgovorni su Partizanov predsednik i trener": Čović se još jednom oglasio pred meč
"Tebe i takvih kao ti se niko ne plaši, Partizan ima preča posla od Kupa": Mijailović oštro odgovorio Čoviću