Pečena piletina ne mora da bude dosadna, umesto da pile samo stavite u rernu, malo se poigrajte ukusima i uživajte!
Sastojci:
Dve kašike maslinovog ulja
Kašika putera
Pola šolje brašna
60 grama rendanog parmezana
Suvi začin za piletinu
Kašičica bibera
6 bataka sa karabatacima
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U pleh stavite kašiku putera i dve kašike maslinovog ulja, pa stavite u rernu da se puter otopi.
U činiji pomešajte parmezan, brašno, začin za piletinu i biber, pa pileće batake uvaljajte u mešavinu, tako da se napravi deblji sloj.
Stavite u pleh, kožicom nadole, vratite u rernu i pecite oko 35 minuta. Zatim okrenite, pa pecite još pet, deset minuta, dok se ne napravi lepa korica. Služite toplo.
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo ukrštenica za 23. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!