Izdašno jelo koje će vam dugo trajati.
Kupus je inače veoma hranljiva namirnica, tako da se trudite da ga ne kuvate više nego što je potrebno kako ne biste "ubili" zdrave sastojke u njemu.
Sastojci:
1 glavica kupusa
1 glavica crnog luka
2-3 struka mladog luka
1 veća šargarepa
malo ulja
3 dl paradajz soka
so
biljni začin
biber
peršun
Priprema:
Sitno isečen mladi i crni luk propržiti na ulju. Dodati šargarepu isecanu na kolutove. Opranu glavicu kupusa krupnije iseći, pa dodati povrću i sipati otprilike eme da ubacite pripremljen kupus, zatim 2 šolje vode. Kuvati na tihoj vatri, uz dolivanje vode, koliko da kupus uvek bude prekriven. Kada kupus fino omekša, dodajti paradajz sok (ili pelat). Začiniti solju, biberom, biljnim začinom i peršunom po ukusu. i ostaviti da se kuva još par minuta.
Poraz Zvezde i čarke na kraju: Crveno-beli sjajno krenuli pa se skroz ugasili
Posle ovog poraza Zvezda je potonula: Efes izbacio crveno-bele iz plej-of slike, pogledajte tabelu Evrolige!
"Krenuli smo dobro, a onda se desio kolaps!": Sferopulos video dva različita tima, zato je Zvezda izgubila
Partizan pronašao novog trenera: Vraća se u Humsku čovek čiju "bombu" pamti Zvezda?
"Sav javni prevoz u Beogradu će biti besplatan": Šapić najavio veliku promenu od 1. januara