Ako volite testeninu, predlažemo vam ovaj sjajni recept za ceo obrok u jednoj posudi. Ovaj recept je za ljubitelje mesa, pročitajte i kako se pravi najukusnija testenina sa prokeljom i u kremastom sosu od pečuraka.
Odaberite svoj omiljeni oblik testenine, napravite sos od mesa, pospite sirom i zapecite - gotovo!
Sastojci:
400 grama suve testenine
200 grama mlevene junetine
Pola glavice crnog luka
Konzerva paradajza pelata
Sušeni origano
So, biber
100 grama tvrdog sira
Maslinovo ulje
Priprema:
Testeninu obarite, ali od vremena kuvanja sa pakovanja "oduzmite" dva minuta.
U šerpi zagrejte maslinovo ulje i propržite meso i sitno seckani luk, oko pet minuta. Dodajte paradajz pelat i pustite da prokrčka. Začinite solju, biberom i sušenim origanom.
Testeninu pomešajte sa sosom u plehu za pečenje, odozgo narendajte tvrdi sir i zapecite u rerni dok ne dobije lepu zlatnu boju. Poslužite uz salatu.
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Putin je zbog ovog oružja naredio napad hipersoničnom raketom: Ubijen važan ruski general i 500 Severnokorejaca
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina