Viršle na gurmanski način.
Brzo se pripremaju, a dekorativne su na oko.
Sastojci:
6 viršli
gauda
6 tankih režnjeva slanine
Priprema:
Gaudu iseći na štapiće veličine viršli. Viršle zaseći po dužini, pa u prorez stavljati štapiće gaude i sve obmotati režnjevima slanine. Poslagati u pleh i peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni C, oko 15 minuta.
Poraz Zvezde i čarke na kraju: Crveno-beli sjajno krenuli pa se skroz ugasili
Posle ovog poraza Zvezda je potonula: Efes izbacio crveno-bele iz plej-of slike, pogledajte tabelu Evrolige!
"Krenuli smo dobro, a onda se desio kolaps!": Sferopulos video dva različita tima, zato je Zvezda izgubila
Partizan pronašao novog trenera: Vraća se u Humsku čovek čiju "bombu" pamti Zvezda?
"Sav javni prevoz u Beogradu će biti besplatan": Šapić najavio veliku promenu od 1. januara