Nakon ručka sa porodicom, napravite poslasticu koja se brzo i lako priprema.
Posno medeno srce spremno je za pola sata !
Sastojci
2 šolje vode ( malo veće)
2 šolje brašna
2 šolje šećera
1 kesica cimeta
1 kašika sode bikarbone
2 kašike kakaoa
4-5 kašika džema od šljiva
posna čokolada
Priprema
U posudi sjedinite sve sastojke, dobro ih promešajte dok ne dobijte gustu smesu. Ceo pleh prekriti pek papirom. Smesu sipati u pleh i peći na 180 stepeni, oko pola sata.
Gotov kolač iseći kalupima u obliku srca, pa svaki komad glazirati otopljenom posnom čokoladom.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Olimpijakos ima problem pred meč sa Zvezdom: Ostao bez važnog igrača, a još jedan je pod upitnikom
Aleksandar Vučić: BIA napravila grešku, na protestu je bilo manje od 107.000 ljudi
Roditelji dečaka ubice moraju da isplate 344 miliona: Evo šta se dešava ako ne budu imali novca
Predao se Srđan Nogo: Sumnjiči se za pozivanje na ubistvo predsednika i policajaca
Vučić o profesorima i nastavnicima u blokadi: "Oni koji ne rade, dobiće krompir"