Nakon ručka sa porodicom, napravite poslasticu koja se brzo i lako priprema.
Posno medeno srce spremno je za pola sata !
Sastojci
2 šolje vode ( malo veće)
2 šolje brašna
2 šolje šećera
1 kesica cimeta
1 kašika sode bikarbone
2 kašike kakaoa
4-5 kašika džema od šljiva
posna čokolada
Priprema
U posudi sjedinite sve sastojke, dobro ih promešajte dok ne dobijte gustu smesu. Ceo pleh prekriti pek papirom. Smesu sipati u pleh i peći na 180 stepeni, oko pola sata.
Gotov kolač iseći kalupima u obliku srca, pa svaki komad glazirati otopljenom posnom čokoladom.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Ako se bilo šta loše desi, odgovorni su Partizanov predsednik i trener": Čović se još jednom oglasio pred meč
"Tebe i takvih kao ti se niko ne plaši, Partizan ima preča posla od Kupa": Mijailović oštro odgovorio Čoviću