Kada ste u "stisci" s vremenom, pripremite jelo koje će biti brzo, jeftino i dovoljno izdašno da se nahrani cela porodica.
Sastojci:
400 g kelerabe
240 g kravljeg sira
20 g margarina
začini po želji: 1/2 vezice seckanog peršuna, so, biber
Priprema:
Kelerabu oguliti, narendati, skuvati u slanoj vodi, pa ocediti. Penasto umutiti margarin, pa mu dodati usitnjen sir i peršun. Sjediniti sa kelerabom, pa sve dobro promešati i izručiti u zagrejanu vatrostalnu posudu. Zapeći desetak minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni C.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Crvena zvezda oštećena? Isplivao snimak sporne situacije: Ovako je PAO poveo, a sudije previdele jedan detalj!
"Da se rekonstruisala nadstrešnica, ovo se ne bi desilo": Vesić najavio da će utvrditi ko je stavljao pečate i potpise
Panter se raduje porazu Crvene zvezde: Javio se na društvenim mrežama zbog Lesora, reagovao i Anđušić
"Nadstrešnica nije bila rekonstruisana": Gradonačelnik Novog Sada otkrio tok istrage nesreće na Železničkoj stanici
"Dovešću igrače Zvezde i pokloniću ih Partizanu, neka se ne za*ebavaju sa mnom": Vlasnik Hapoela zapretio!