Kada ste u "stisci" s vremenom, pripremite jelo koje će biti brzo, jeftino i dovoljno izdašno da se nahrani cela porodica.
Sastojci:
400 g kelerabe
240 g kravljeg sira
20 g margarina
začini po želji: 1/2 vezice seckanog peršuna, so, biber
Priprema:
Kelerabu oguliti, narendati, skuvati u slanoj vodi, pa ocediti. Penasto umutiti margarin, pa mu dodati usitnjen sir i peršun. Sjediniti sa kelerabom, pa sve dobro promešati i izručiti u zagrejanu vatrostalnu posudu. Zapeći desetak minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni C.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Crvena zvezda srušila Barselonu usred Katalonije: Kevin Panter predao crveno-belima pobedu na tacni!
Janis nacrtao, četiri heroja donela pobedu: Kad je srce kao planina, a Deda na terenu - Barsa nema šanse!
Željko Obradović digao ton: Ja prvi verujem u to, ali menjamo plan - nije humano!
Partizanov poziv za plej-of Evrolige! Željku se isplatilo čekanje, dobio je igrača za velika dela
Kakve pobede Zvezde i Partizana: Dižu se još na tabeli, pogledajte stanje u Evroligi!