Kada ste u "stisci" s vremenom, pripremite jelo koje će biti brzo, jeftino i dovoljno izdašno da se nahrani cela porodica.
Sastojci:
400 g kelerabe
240 g kravljeg sira
20 g margarina
začini po želji: 1/2 vezice seckanog peršuna, so, biber
Priprema:
Kelerabu oguliti, narendati, skuvati u slanoj vodi, pa ocediti. Penasto umutiti margarin, pa mu dodati usitnjen sir i peršun. Sjediniti sa kelerabom, pa sve dobro promešati i izručiti u zagrejanu vatrostalnu posudu. Zapeći desetak minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni C.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Tužna partija Partizana: Navijači promrzli i nisu videli ama baš ništa!
Temperatura pada na -15 stepeni! Čubrilo otkrio detaljnu prognozu za zimu, evo kada će u Srbiji biti najhladnije
Kraj serije "Sablja": Večeras gledamo finale trilera o ubistvu premijera Zorana Đinđića, evo šta nas očekuje
Putin je zbog ovog oružja naredio napad hipersoničnom raketom: Ubijen važan ruski general i 500 Severnokorejaca
Beograđanka za dva meseca dobila 3 kazne: Otkrivamo na kojim se sve lokacijama na auto-putevima meri brzina