Sastojci:
5 bebi tikvica
1 crveni luk
oko 300 g tofu sira
1-2 jajeta
malo soli
1 kašičica ulja ili putera
Priprema:
Tikvicama odseći vrhove i izdubiti ih (meso sačuvati). Posoliti ih iznutra i staviti da se peku 10-15 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni C. Na ulju ili puteru prodinstati sitno iseckan luk i meso tikvica, iseckano na kockice. Skloniti s vatre, umešati tofu isečen na sitne kockice, dodati začine po želji, umućena jaja i dobro promešati. Smesom napuniti polupečene tikvice i peći još 10-15 minuta u zagrejanoj rerni, dok blago ne porumene.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!