Sastojci:
5 bebi tikvica
1 crveni luk
oko 300 g tofu sira
1-2 jajeta
malo soli
1 kašičica ulja ili putera
Priprema:
Tikvicama odseći vrhove i izdubiti ih (meso sačuvati). Posoliti ih iznutra i staviti da se peku 10-15 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni C. Na ulju ili puteru prodinstati sitno iseckan luk i meso tikvica, iseckano na kockice. Skloniti s vatre, umešati tofu isečen na sitne kockice, dodati začine po želji, umućena jaja i dobro promešati. Smesom napuniti polupečene tikvice i peći još 10-15 minuta u zagrejanoj rerni, dok blago ne porumene.
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Završen protest studenata u Beogradu: Saobraćaj bio blokiran u centralnim gradskim ulicama
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti