Sastojci:
5 bebi tikvica
1 crveni luk
oko 300 g tofu sira
1-2 jajeta
malo soli
1 kašičica ulja ili putera
Priprema:
Tikvicama odseći vrhove i izdubiti ih (meso sačuvati). Posoliti ih iznutra i staviti da se peku 10-15 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni C. Na ulju ili puteru prodinstati sitno iseckan luk i meso tikvica, iseckano na kockice. Skloniti s vatre, umešati tofu isečen na sitne kockice, dodati začine po želji, umućena jaja i dobro promešati. Smesom napuniti polupečene tikvice i peći još 10-15 minuta u zagrejanoj rerni, dok blago ne porumene.
Ubedljiva pobeda Zvezde pred Barselonu: Evrogol Maksimovića obeležio derbi na Marakani
Partizan posle drame do šeste uzastopne pobede: VAR provere, penali, haos na terenu i tri boda za crno-bele
Zvezda bez sedmorice važnih igrača na Barselonu: Muke za Milojevića, startna postava se već zna
Milojević se naljutio zbog Lalatovićeve izjave: Čekamo sad Tramp da pobedi, da nam i on pomogne
Vladan Milojević se ne plaši Barselone: Je l' znate vi kakav je ovo uspeh za srpski fudbal?!