Jednostavan kolač koji vas neće "osramotiti" pred gostima, naprotiv - tražiće se parče više!
Sastojci:
220 grama putera
Osam jaja
450 grama čokolade
¼ kašičice fine morske soli
Priprema:
Zagrejte rernu na 180 stepeni.
Pripremite pleh i podmažite ga, a zatim obložite papirom za pečenje.
Mikserom mutite jaja oko pet minuta, da postanu penasta.
U posudu stavite čokoladu, so i puter, pa otopite na pari. Zatim polako u to dodajte otprilike jednu trećinu umućenih jaja, dobro promešajte, a zatim ovu smesu prelijte u posudu sa ostatkom jaja i sve izmešajte.
Smesu nalijte u pripremljen pleh, a zatim ovaj pleh sa kolačem stavite u neki veći pleh, u koji ćete sipati oko dva centimetra vode.
Sve zajedno stavite u rernu i pecite oko pola sata do 40 minuta ili dok ivice kolača ne počnu da se odvajaju od pleha.
(MONDO)
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Petrušev dominirao, Zvezda šokirala Monako: Kodi i Filip za muk u Monte Karlu!
Kevin Panter spreman za Željkove zamke! Intervju: Tek kad odeš shvatiš šta si ostavio
Nedović tražio izmenu i samo seo na klupu! Loše vesti za Zvezdu, ovo ne valja
"Ne gledamo tabelu, ne obraćamo pažnju na to!" Navijači u transu, ali Sferopulosa to ne zanima
Zvezdin skok na tabeli Evrolige, evo gde su crveno-beli: Nižu se pobede u gostima, ovo vodi direkt u plejof!