Jednostavan kolač koji vas neće "osramotiti" pred gostima, naprotiv - tražiće se parče više!
Sastojci:
220 grama putera
Osam jaja
450 grama čokolade
¼ kašičice fine morske soli
Priprema:
Zagrejte rernu na 180 stepeni.
Pripremite pleh i podmažite ga, a zatim obložite papirom za pečenje.
Mikserom mutite jaja oko pet minuta, da postanu penasta.
U posudu stavite čokoladu, so i puter, pa otopite na pari. Zatim polako u to dodajte otprilike jednu trećinu umućenih jaja, dobro promešajte, a zatim ovu smesu prelijte u posudu sa ostatkom jaja i sve izmešajte.
Smesu nalijte u pripremljen pleh, a zatim ovaj pleh sa kolačem stavite u neki veći pleh, u koji ćete sipati oko dva centimetra vode.
Sve zajedno stavite u rernu i pecite oko pola sata do 40 minuta ili dok ivice kolača ne počnu da se odvajaju od pleha.
(MONDO)
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
"Vi zadnji derbi računate kao poraz? Baš lepo": Obradović reagovao na pomen osam neuspeha protiv Zvezde u nizu
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
"Ako nas ne motiviše Zvezda, ne znam ko će": Žocova poslednja poruka pred derbi!