- 300 grama sojinih odrezaka
- Litar belog vina
- 100 grama prezli
- So pomešana sa začinksim biljem, kupovno ili ne
Priprema:
Sojine odreske potopite u belo vino i ostavite da odstoje 24 sata. Nakon toga ih obarite u slanoj vodi i dobro ocedite. Isecite ih na komadiće, zatim ponovo procedite.
Rukama iscepkajte na što sitnije delove i i procedite još jednom. Pržite ih na ulju oko 15 minuta, uz neprekidno mešanje.
Kad dobiju izgled duvan-čvaraka, dodajte 100 grama prezli i kratko upržite. Dodajte so i začine i sklonite sa vatre.
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Obradović izašao pred Grobare, pa čuo šta mu skandiraju: Podigao prst i tražio samo jedno, pogledajte