Sastojci:
- dve i po šolje bademovog brašna
- prstohvat soli
- jedna i po kašičica sode bikarbone
- pola male šolje suvog grožđa
- dve banane
- dve kašike meda
- dve kašičice jabukovog sirćeta
- prstohvat kima
Priprema:
U dubljoj posudi pomešajte brašno, so, sodu bikarbonu i grožđice, a i drugoj iseckane banane, med i sirće. Sastavite sve i umesite testo.Stavite ga u pleh preko papira za pečenje, zasecite krst i pospite testo kimom.
Hleb pecite oko 20 minut na 170 stepeni Celzijusovih, a potom ostavite u isključenoj rerni još oko 10 minuta.
"Neka me streljaju, okrenuću se ka zidu, ni 'a' neću reći": Blažić opet šokirao na suđenju - Znam šta me čeka u zatvoru
Tuča u Skupštini Srbije! Guranje, čupanje, prskanje, a Ana Brnabić pozvala obezbeđenje (Foto, video)
Primim 160€ penziju, a samo ugalj i drva koštaju 355: Težak život Ukrajinaca, mnogi uzeli rusko državljanstvo
"Dali smo sve da ubedimo Pešića da ostane": Petrušev objasnio šta je najveća razlika u reprezentaciji
Srbija i Aleksa pregazili Dansku u Beogradu: Sad smo na Evropskom prvenstvu!