Potrebno:
- 200 grama zelenih, crnih, sušenih maslina (bilo kojih, a može i mešano)
- čen belog luka (ne mora)
- šaka mlevenih badema (ne mora)
- začini po želji
Priprema:
Masline očistite od koštica i stavite u blender sa očišćenim lukom. Badem bi trebalo da odstoji u vrućoj vodi tokom noći. Dodajte začine: origano, čili, ruzmarin... ono što volite. Sve dobro izmiksajte, prespite u staklenu teglu i macakjte na prepečni hleb. Može da stoji, poklopljeno u frižideru, nekoliko dana. Ukoliko želite blažu varijantu, možete u belnder da stavite samo masline i začine.
"Trebalo je da ubacim 30 poena, neće niko da nas sažaljeva": Petrušev o porazu od Partizana za otrežnjenje!
"Obradović više ne računa na njega, Partizan traži drugog igrača": Otkriveno kakvo pojačanje žele crno-beli
Teodosić ovakav meč nije imao 14 godina! Navijači Partizana pamte kad je poslednji put imao nula asistencija!
Nemačka se priprema za rat sa Rusijom! Napravljen tajni plan, evo kako će postupiti u slučaju eksalacije sukoba
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu