Potrebno:
- 500 grama šargarepe
- nekoliko listića nane
- so, biber
- kašika maslinovog ulja
Priprema:
Na pleh stavite papir za pečenje, rernu zagrejte na 200 stepeni Celzijusovih.
Isecite šargarepu na tanke trake, kao pomfrit i stavite ih u posudu. Sipajte maslinovo ulje, so, biber, i izmešajte. Stavite šargarepu na pleh i pecite 20 minuta (posle deset minuta ih okrenite u plehu).
Kada je pečena, preko šargarepe stavite nekoliko listića nane, i navalite!
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!