Potrebno:
- 500 grama šargarepe
- nekoliko listića nane
- so, biber
- kašika maslinovog ulja
Priprema:
Na pleh stavite papir za pečenje, rernu zagrejte na 200 stepeni Celzijusovih.
Isecite šargarepu na tanke trake, kao pomfrit i stavite ih u posudu. Sipajte maslinovo ulje, so, biber, i izmešajte. Stavite šargarepu na pleh i pecite 20 minuta (posle deset minuta ih okrenite u plehu).
Kada je pečena, preko šargarepe stavite nekoliko listića nane, i navalite!
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.
Zvezdina proslava jesenje titule sa stilom: Nova goleada na Marakani!
Ameri hoće Stojakovića da bi nas pobedili: Srbija i Grčka u strahu, SAD hoće da otme Andreja!
Tri noćenja na Zlatiboru 460.000 dinara! Turisti šokirani cenama za Novu godinu, od cifre će vam se zavrteti
Mondo ukrštenica za 22. decembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!
Određene sudije za večiti derbi: Srbin i Hrvati sude Crvena zvezda - Partizan!