1. Jaje na oko
- Zagrejte ulje u tiganju
- Razbijte jaje i sipajte ga na vrelo ulje
- Pospite solju i biberom
- Žumance treba da bude tečno, a ivice belanca hrskave
2. Kuvano tvrdo jaje
- Stavite jaja u vodu i pustite da proključa
- Isključite ringlu
- Stavite na šerpu poklopac i ostavite deset minuta
- Sklonite jaja, ohladite ih i dodajte začine po ukusu
3. Kuvano meko jaje
- Stavite vodu da proključa
- Ubacite jaja u proključalu vodu
- Ostavite ih šest minuta, pa onda izvadite
- Ohladite, stavite začine i uživajte!
4. Kajgana
- Umutite u činiji koliko jaja želite
- Stavite začine
- Komadić putera istopite u tiganju na slaboj vatri
- Stavite izmućena jaja i mešajte dok ih pečete i dok ne dobiju zlatno smeđu boju
5. Poširano jaje
- Kada voda počne da vri dodajte kašiku sirćeta
- Mešajte vodu u pravcu kazaljki na satu
- Ubacite razbijeno jaje, polako i nežno
- Nastavite da oko njega mešate u pravcu kazaljke na sat
- Gotovo je nakon dva minuta!
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.
"Neka me streljaju, okrenuću se ka zidu, ni 'a' neću reći": Blažić opet šokirao na suđenju - Znam šta me čeka u zatvoru
Tuča u Skupštini Srbije! Guranje, čupanje, prskanje, a Ana Brnabić pozvala obezbeđenje (Foto, video)
Primim 160€ penziju, a samo ugalj i drva koštaju 355: Težak život Ukrajinaca, mnogi uzeli rusko državljanstvo
"Dali smo sve da ubedimo Pešića da ostane": Petrušev objasnio šta je najveća razlika u reprezentaciji
Pretučena Sloboda Mićalović: Poznata glumica se nalazi u Urgentnom centru