Potrebno:
- glavica crnog luka
- kašičica, dve kurkume u prahu
- 3 kašike limunovog soka
- četvrtina kašike tucane crvene paprike (može i ljute ako volite)
- pola kašike suvog ruzmarina
- ulje (oko dve)
- četvtina mlevenog crnog bibera
- soli po ukusu
- dva čena belog luka
- jedno celo jaje
- 250 grama pilećeg belog mesa
- tanjir kronfleksa
Priprema:
U dubljoj posudi umutite jaje sa svim ostalim sastojcima, osim mesa i luka. Meso isecite na krupnije zalogaje, crni luk sitno iseckajte, a beli izrendajte i dodajte marinadi od jaja i ostalih sastojaka. U to ubacite meso i ostavite da stoji, što duže to bolje, ali ako se žurite možete i odmah da vadite parče po parče, svako uvaljate u kornfleks i pržite u dubokom ulju.
Pogledajte video, čak i ako vam je sve do sada bilo jasno, nećete zažaliti:
Pišite nam u komentarima da li ste probali ovaj receopt i kako vam se čini.
Od iste "domaćice" pogledajte i sledeće recepte:
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.
"Šta kada Pešić ode, a povuku se Jokić, Bogdanović i Micić?": Nebojša Čović se plaši da uskoro neće biti dobro
Srbija više nema majstora kakav je bio Zvezdin Cune! Tragedija zauvek zaustavila novog Genija, svaki Božić zato boli
NOVO NA MONDO PORTALU: Probaj MONDO sudoku, svaki dan u 19h nova igra!
Prepoznajete li našu pevačicu sa slike? O njenoj emotivnoj objavi na Božić dugo će se pričati, rasplakala mnoge
Partizan doveo Blagojevića da napravi "čistku" u ekipi: Skupi su, ne donose mnogo i odmah mogu da odu!