MEKSIČKA TORTILJA SA PILETINOM
Potrebno:
- 200 grama pilećih fileta
- kašika kumina
- kašika kurkume
- kašika tucane paprike
- kašika origana
- prstohvat soli
- kačkavalj
Priprema:
Meso isecite na krupnije zalogaje i pomešajte sa ostalim sastojcima.
Uključite šporet na najjače i na malo vrelog ulja kratko propržite meso. Sklonite tiganja sa šporeta, smanjite temperaturu i u drugom tiganju ugrejte kupovnu tortilju.
Po njoj poređajte nekoliko listića kačkavalja, ili ga izrendajte i dodajte piletinu sa začinima. Kada kačkavalj počne da se topi vreme je da uvijete tortilju i isečete je na zalogaje.
Uz ovo jelo možete da poslužite i neki sos za umakanje, kečap, kiselu pavlaku, ili mešavinu limete, maslinovog ulja i ruzmarina, i vaša žurka može da počne!
Pogledajte video:
Imamo još super video recepata za vas:
Potaž koji verovatno niste nikada jeli
Super jelo od starog hleba
Piletina za ručak i večeru
Grašak od juče...
Kad banane pocrne...
Kako od salate postaje pica
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.
Zvezda u drami pobedila Partizan i odbranila Kup: Mekintajer doneo petu "Žućkovu levicu" u nizu
Da li je ovo ključni detalj finala Kupa Radivoja Koraća? Snimak otkriva zašto je Obradović pobesneo
"Nisu igrači odlučili finale, znamo svi o čemu pričamo": Obradović siguran da je i navijačima Partizana jasno
"Ako se bilo šta loše desi, odgovorni su Partizanov predsednik i trener": Čović se još jednom oglasio pred meč
"Tebe i takvih kao ti se niko ne plaši, Partizan ima preča posla od Kupa": Mijailović oštro odgovorio Čoviću