Potrebno:
- dve glavice crnog luka
- čen belog luka
- tegla pečenih paprika
Postupak:
Na šporetu u dubljoj šerpi ugrejte ulje i dinstajte kratko crni i beli luk. Zatim dodajte krupno isečene pečene paprike. Ostavite da vri oko pet minuta, a zatim prelijte kokošijom supom iz kocke, koju ste prethodno skuvali.
Mikserom napravite potaž.
Pre serviranja možete dodati u svaki tanjir malo kisele pavlake i list svežeg bosiljka.
Pogledajte video:
Imamo još super video recepata za vas:
Super jelo od starog hleba
Piletina za ručak i večeru
Grašak od juče...
Kad banane pocrne...
Kako od salate postaje pica
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.
Bivši fudbaler Zvezde automobilom udario ženu: Lekari joj se bore za život
Za Božić i do +15 stepeni, pa obrt: Ovakvoj prognozi se niko nije nadao, Čubrilo otkrio šta nas čeka u januaru
Muk u "Slagalici" zbog pitanja o Pavlu Vujisiću: Svi u šoku što takmičari ne znaju scenu iz najpoznatijeg srpskog filma
Zvezdan Terzić odgovorio Marku Nikoliću: "Predsednik FSS direktno je radio protiv Zvezde"
3 greške u filmu "Boj na Kosovu" koje su vam promakle: Isti čovek poginuo 17 puta, a tek koje patike "furaju" Turci