Potrebno:

- dve glavice crnog luka
- čen belog luka
- tegla pečenih paprika

Postupak:

Na šporetu u dubljoj šerpi ugrejte ulje i dinstajte kratko crni i beli luk. Zatim dodajte krupno isečene pečene paprike. Ostavite da vri oko pet minuta, a zatim prelijte kokošijom supom iz kocke, koju ste prethodno skuvali.

Mikserom napravite potaž.

Pre serviranja možete dodati u svaki tanjir malo kisele pavlake i list svežeg bosiljka.

Pogledajte video:

 Imamo još super video recepata za vas:

Super jelo od starog hleba

Piletina za ručak i večeru

Grašak od juče...

Kad banane pocrne...

Kako od salate postaje pica

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.