Potrebno:
- dve glavice crnog luka
- čen belog luka
- tegla pečenih paprika
Postupak:
Na šporetu u dubljoj šerpi ugrejte ulje i dinstajte kratko crni i beli luk. Zatim dodajte krupno isečene pečene paprike. Ostavite da vri oko pet minuta, a zatim prelijte kokošijom supom iz kocke, koju ste prethodno skuvali.
Mikserom napravite potaž.
Pre serviranja možete dodati u svaki tanjir malo kisele pavlake i list svežeg bosiljka.
Pogledajte video:
Imamo još super video recepata za vas:
Super jelo od starog hleba
Piletina za ručak i večeru
Grašak od juče...
Kad banane pocrne...
Kako od salate postaje pica
Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.
Petrušev dominirao, Zvezda šokirala Monako: Kodi i Filip za muk u Monte Karlu!
Kevin Panter spreman za Željkove zamke! Intervju: Tek kad odeš shvatiš šta si ostavio
Svetislav Pešić u emisiji izdiktirao spisak Srbije: Pozvao trojicu iz Zvezde, a četvoricu iz Partizana
"Ne gledamo tabelu, ne obraćamo pažnju na to!" Navijači u transu, ali Sferopulosa to ne zanima
Nedović tražio izmenu i samo seo na klupu! Loše vesti za Zvezdu, ovo ne valja