Brzo će vas zagrejati, a ukus će vas oduševiti:Paradajz čorba sa slaninicom

Topla i ukusna, na stolu je za manje od pola sata!

Predstavljamo vam drugačiji recept za paradajz čorbu, namenjen gurmanima koji vole brzo spremljeno, a ukusno!

Sastojci:

Četiri režnja dimljene slanine
Konzerva seckanog paradajza
Kašičica senfa
Četiri čena belog luka
Dve šargarepe
Jedan luk
So, biber

Priprema:

Slaninicu isecite na kockice i propržite dok ne postane hrskava. Tada slaninu izvadite, a ubacite povrće isečeno na kockice, propržite, zatim dodajte paradajz, senf, so i biber. Kada prokrčka, zalijte sa 750 mililitara vode i pustite da se kuva dok povrće ne postane mekano. Pre serviranja, pospite hrskavim komadićima slanine.

Kako vi pripremate čorbu od paradajza, imate li neki dobar trik kao što je dodavanje slaninice? Recite nam u komentarima!