Kao iz restorana: Gratinirani makaroni sa piletinom

Svi volimo pastu, ali da li ste je probali na ovaj način?

Kao iz najfinijih italijanskih restorana...

Ručak za četiri osobe za 30 minuta.

Sastojci:

350 g pilećeg belog mesa 

400 g makarona

½ l pavlake za kuvanje

100 g mocarele

100 g putera

½ glavice crnog luka

so

biber

origano

ruzmarin

Priprema:

Na pola količine otopljenog putera kratko prodinstati iseckano meso i crni luk. Meso pomešati sa pavlakom i sirom, pa dodati so, biber, origano i ruzmarin. Skuvati makarone "al dente", procediti ih i pomešati sa smesom od mesa. U vatrostalnoj posudi otopiti ostatak putera i dodati testeninu sa mesom. Peći u rerni zagrejanoj na 180°C, 20-30 minuta.

Imate li i vi neki dobar recept? Pišite nam u komentarima!