Sastojci:
150 g putera
250 g digestiv keksa
200 g žutog šećera
300 g putera od kikirikija
1 kašičica ekstrakta vanile
Ostalo:
50 g iseckane čokolade
50 g iseckanog kikirikija
50 g iseckanog oraha
Priprema:
Obložiti pleh papirom za pečenje (neka papir ide preko ivica). Staviti puter u veliki tiganj i ostaviti da se polako topi na niskoj temperaturi. Usitniti digestiv keks i pomešati sa šećerom. Sjediniti mešavinu keksa i šećera sa puterom od kikirikija i ekstraktom vanile, pa umešati u rastopljen puter. Mešati dok se ne dobije ujednačena smesa. Izliti u pripremljen pleh, poravnati i dobro pritisnuti rukama ili kašikom. Preko posuti iseckanim orasima, kikirikijem i čokoladom i staviti u frižider da se smesa dobro stegne i ohladi. Pažljivo izvaditi, zajedno sa papirom, iz pleha. Ukloniti papir, pa seći na kocke.
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.