Recepti

KAKO NAPRAVITI BRZ, LAK I UKUSAN NEDELJNI RUČAK: Obrok kao iz restorana u vašem domu!

Autor Natalija Nikolić

Šta napraviti za ručak, a da je brzo lako i ukusno?

Nije potrebno da idete po skupim restoranima da biste jeli ukusnu hranu

Ovaj recept je specifičan po tome što se pravi brzo i lako, dok po ukusu mislite da se krčkao bar tri, četiri sata.

Napravite svinjska rebra sa medom i belim lukom kao profesionalni kuvar!

Satojci

3 kašike meda 

1 kg svinjskih rebara

1 glavica belog luka 

so, biber

začin po želji

Priprema 

Isecite svinjska rebra na komade, posolite i pobiberite po želji, dodajte suve začine po želji. Nauljite tepsiju i položite rebra, natrljajte ih belim lukom, izgnječite ga i stavite u rebra, nakon toga ih premažite medom.

Zagrejte rernu na 250 stepeni, pokrijite aluminijumskom folijom tepsiju i pecite rebra bar 30 minuta. 

Posle pola sata skinite foliju, smanjite temperaturu na 180 stepeni i pecite još pola sata.

Nakaon toga ručak je spreman!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.