Trebaju vam samo četiri sastojka i ukusni desert će začas biti gotov!
Sastojci:
250 grama posnog keksa
200 grama posne čokolade
150 grama posnog margarina
100 mililitara soka
Priprema:
Keks izlomite na krupnije komade i stavite ga u veću posudu.
U manjoj posudi istopite margarin i dodajte 100 grama čokolade, a kada se potpuno istope i sjedine, prelijte preko izlomljenog keksa. Odozgo nalijte sok i još malo sve izmešajte, pa izlijte u manji pleh i rukama blago ispritiskajte da poravnate.
Stavite smesu u frižider da se stegne oko sat-sva, a zatim na pari rastopite ostatak čokolade i prelijte odozgo. Vratite u frižider da se stegne čokoladna glazura, isecite i uživajte u slatkim posnim zalogajima.
(MONDO)
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.