KUPILI STE BUKOVAČE I NISTE SIGURNI KAKO DA IH SPREMITE? Ovaj recept će vas oduševiti - brz, lak i preukusan ručak!

Pripremićete ga za manje od pola sata!

YouTube/SonoranMushrooms

Testenina je uvek zgodan izbor ako želite da spremite brzo jelo, a bukovače su glavna zvezda ove paste sa povrćem i pršutom!

Ako volite testeninu, pročitajte i najbolji recept za lazanju i naučite da spremite original italijansku karbonaru!

Sastojci:

400 grama suve testenine

Jedan praziluk

200 grama bukovača

Dva čena belog luka

Dva šnita pršute

Šaka maslina

Kašika maslaca

250 mililitara pavlake za kuvanje

So, biber

Parmezan

Priprema:

Testeninu obarite po uputstvu s pakovanja, isecite praziluk, pečurke i beli luk, a masline prepolovite.

Propržite najpre kockice pršute na maslacu, pa dodajte povrće i sačekajte da omekša. Dodajte pavlaku za kuvanje i pustite da krčka oko pet minuta. Začinite solju i obilno pobiberite, pa servirajte dok je još toplo, posuto parmezanom.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.