Ima smisla!

MUŠKARCI KOJI RADE U KUĆI SU NAJPRIVLAČNIJI: Vanja Bulić otkrio da u 72. godini i dalje pomaže ženi - bez ovoga NIŠTA!

Autor Teodora Boškovski

Novinar i pisac Vanja Bulić otkrio je zašto muškarac treba da pomaže u kućnim poslovima!

Izvor: TV K1/Screenshot

Najnovije istraživanje pokazalo je da su muškarci koji rade po kući dosta privlačniji ženama, a osim toga muško pomaganje oko kućnih poslova posmatra se kao znak ljubavi prema ženi.

O tome koliko je ovo tačno i šta sve to podrazumeva u emisiji "Vikend" na K1 televiziji govorio je novinar i pisac Vanja Bulić. On se na početku osvrnuo na kolokvijalni termin za muškarce koje nazivaju "papučarima" i istakao kako taj naziv zapravo imponuje onima koji žele da se na neki način dodvore ženi.

Vanja smatra da je žena pravi domaćin u kući i da je sam, setivši se detinjstva i odrastanja shvatio da je sve konce u kući "vukla" majka.

"Iza svake uspešne kuće stoji žena koja je zapravo njen stub", istakao je Vanja i dodao da svaka kuća dobro funkcioniše ukoliko dvoje ljudi na pravi način razumeju jedno drugo i pokrivaju one stvari koje drugi ne bi mogao da uradi.

Prema statistikama prosečna žena u Srbiji na kuvanje ručka i pripremanje drugih obroka potroši sat i po dnevno, dok se muškarac ovim aktivnostima bavi svega 10 minuta na dan. Na čišćenje stanja, usisivanje i brisanje prašine ženi ode ceo sat, a muškarcima 15 minuta. Vanja je istakao kako je on odrastao u drugačije vreme kada je i on sam bio učen da pomaže u kući, te mu ni dan danas ne pada ništa teško da u 72. godini života i dalje pomaže ženi u kući kada ona ne stigne. A prema njegovom mišljenju ključ se nalazi u organizaciji između muškarca i žene i njihovoj dobroj komunikaciji.

(MONDO)