(VIDEO)

ZA NJIHOV NAČIN ŠTEDNJE ZNA 25 MILIONA LJUDI! Par otkrio kako je sačuvao više od 1.000 Є - ima veze sa INTIMNIM ODNOSIMA

Autor Teodora Boškovski

Mladi par iz Meksika otkrio je na koji način je uspeo da uštedi novac!

Izvor: tiktok/fannycastellanosrdz

Postoje različiti načini kako da uštedite novac i dok jedni to rade uz pomoć banaka, drugi se ipak odlučuju za nešto kreativnije ideje, kao što je primer jednog meksičkog para.

Momak i devojka iz Meksika uspeli su da uštede više od 1,300 dolara, odn. oko 140.000 dinara tako što su svaki put u kasicu stavljali po šest dolara kada bi imali intimni odnos.

Fani Kastelanos (26) i njen verenik Hesus (29) podelili su svoju finansijsku tajnu u nedavnom videu na TikTok-u koji je prikupio oko 25 miliona pregleda. Sve je počelo onda kada je par osetio posledice novčane krize nakon pandemije korona virusa prošle godine. Za jednu godinu uspeli u da uštede1.320 dolara - što znači da su imali čak 220 puta intimne odnose za 12 mesesi.

"Bili smo iznenađeni, a punjenje tri kasice je bilo neverovatno", rekla je devojka i dodala da je štednja bila mnogo lakša kada su uživali u nežnim trenucima zajedno.

Par u početku nije imao plan šta da radi sa svojom ušteđevinom, rekavši da jednostavno čuvaju novac na stranu za neočekivane račune i hitne slučajeve. Međutim, nakon što su se verili prošlog septembra, sada planiraju da ulože novac za medeni mesec.

Meksički par sa ovim načinom štednje nastavlja i 2023. godine - a sudeći po komentarima ispod videa inspirisali su i ostale mlade parove. Ljudi su oduševljeno komentarisali i podržali njihovu ideju, a bilo je i onih koji su se našalili na svoj ljubavni život.

"Moja kasica bi u tom slučaju bila prazna" i "Nemate pojma koliko ste srećni", bili su samo neki od komentara.

Pogledajte i njihov video:

 (MONDO)