Fuj!

MLADA "ULOVILA" MLADOŽENJU U WC-U I ODMAH OTKAZALA VENČANJE: Nije ono što mislite – mnogo je BOLESNIJE!

Autor Maja Gašić

Jedna od ubedljivo najbizarnijih priča koje ćete čuti.

Izvor: Shutterstock

Možda najbizarnija situacija desila se jednoj mladi na dan njenog venčanja. Uoči same ceremonije, morala je hitno da ode do toaleta, a ono što je tamo zatekla za većinu bi bilo više nego dovoljno da odustanu od braka.

O ovoj uvrnutoj situaciji je u svom podkastu "The Unfiltered Bride" pričala orgnizatorka venčanja Džordži Mičel. Koleginici sa kojom zajedno vodi ovu emisiju - Bet, prepričala je, sada već urbanu legendu, tačnije događaj za koji je čula od svoje šminkerke po imenu Dženi.

"Dženi mi je rekla da je radila jedno venčanje i da nikad neću pogoditi što se dogodilo. Kazala je da je mlada trebalo da ide u toalet neposredno pre obreda. Ušla je u WC, a ono što je videla bilo je dovoljno da otkaže venčanje", ispričala je organizatorka. 

I dok je Bet pretpostavila da je naišla na ono "uobičajeno" - mladoženju koji ima donose sa nekom od gošća ili da konzumira drogu, ispostavilo se da je scena bila mnogo jezivija.

"Ne, još gore! Mama ga je dojila", ispričala je Džordži. 

"Izvini, šta???!! Zašto njegova mama još uvek luči mleko?", pitala je Bet.

"Ona to izgleda stalno radi", odgovorila je Džordži, pa upitala koleginicu šta bi ona uradila u toj situciji. Da li bi otkazala venčanje? Obe su se složile da je ovaj "problemčić" nepremostiv, što je i mlada smatrala.

Video je brzinom svetlosti postao viralan na mrežama, skoro milion ljudi ga je pregledalo, a podeljen je više od 100.000 puta. O komentarima da ne govorimo...

"Ništa nije moglo da me pripremi na ovo što sam čula. Ne, ne, ne i NIKAKO!", "Šokiran sam. Fuj! Nešto odvratnije nisam čuo", uglavnom su komentarisali.

"U kojoj pozi je bio? Jel klečao ili ga je držala u naručju?", bilo je i onih koji su pokušali da se našale. 

Pogledajte video u kom je opisana cela situacija do detalja.

(MONDO)