Ljubav

O ČEMU MUŠKARCI RAZMIŠLJAJU POSLE DOBROG SE*SA? "Mogu da prođu dani, to će mi i dalje biti u glavi"

Autor Tamara Veličković

Muškarci su otkrili kako na njih utiče intimni odnos koji na njih ostavi dobar utisak.

Izvor: Dusan Petkovic/Shutterstock.com

Intimni odnos na svakoga od nas deluje drugačije. Muškarci su progovorili o svojim osećanjima nakon intimnog odnosa koji je na njih ostavio dobar utisak. Možda će vas neki odgovori iznenaditi. Evo šta su otkrili:

G. L. (33)

"Ovo će biti malo čudno objašnjenje, ali videćete da ima smisla. Setite se kad ste bili dete i bezbrižno se igrali sa drugom decom na letnjem raspustu, potpuno ste bili tome posvećeni i niste videli ništa drugo oko sebe. I onda nakon nekog vremena, mama vas je pozvala na večeru, dok je sunce zalazilo. To je ono kako ja osećam se*s. To je nešto posebno. Mogu da prođu i dani, a da ja i dalje imam taj osećaj. Se*s je za mene istraživački, zabavan, prijatan i izuzetan".

J. P. (29)

"Kad počnem da se osećam uzbuđeno, podsetim se koliko smo devojka i ja povezani. Sam trenutak pre odnosa meni stvara osećaj da ću eksplodirati. Osećam se kao da više ništa u životu nije važno, sve moje misli su u tome. Nestaju svi stresovi, brige na poslu, sve neprijatne stvari koje imam sa nekim van te sobe".

B. C. (46)

"Moja žena ima neverovatno telo, zaista ga obožavam. Ipak, postoje neke poze koje izbegavam, jer zaista volim da gledam njeno lice dok vodimo ljubav. Volim kad mogu da je poljubim. Tokom se*sa osećam da je to najviši nivo naše povezanosti. Puno kontakta očima, puno dodira rukama, puno ljubljenja. To je najerotičniji osećaj na svetu".

K. J. (24)

"Ja uživam da gledam devojku kako uživa, to mi daje osećaj zadovoljstva, čak veći od mojih najboljih vrhunaca. Ako ona postigne zadovoljstvo, osećam se ispunjeno, osećam se neverovatno. I da me ne shvatite pogrešno, ne osećam se tako zato što mislim kako sam ja za sve zaslužan, već mi je sjajno da budem deo toga".

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)