Ako kupujete smeđi šećer, sigurno znate da se on mnogo češće od belog "nakupi" vlage, i stvrdne čak i u dobro zatvorenoj posudi. Smeđi šećer upija više vlage iz atmosfere, odnosno vazduha u kuhinji, zbog čega nekada postane zaista tvrd i mnogi ne znaju da li je i dalje bezbedan za jelo.
Naravno, smeđi šećer možete jesti i ako se stvrdnuo, moraćete prethodno da ga razdvojite kašičicom, ali će vam ovaj trik omogućiti da brzo rešite taj problem!
Korisnica TikToka koja vodi profil NeatChic pokazala je trik s komadom hleba. Samo ga ubacite u posudu i ostavite preko noći, hleb će pokupiti svu vlagu i šećer će opet biti rastresit. Trik koji ima tri miliona pregleda pokazala joj je mama!
A little trick courtesy of my mom ##momhack##themoreyouknow##wonderbread##brownsugar##bakinghacks##decanting
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Poraz Zvezde i čarke na kraju: Crveno-beli sjajno krenuli pa se skroz ugasili
Posle ovog poraza Zvezda je potonula: Efes izbacio crveno-bele iz plej-of slike, pogledajte tabelu Evrolige!
"Krenuli smo dobro, a onda se desio kolaps!": Sferopulos video dva različita tima, zato je Zvezda izgubila
Partizan pronašao novog trenera: Vraća se u Humsku čovek čiju "bombu" pamti Zvezda?
"Sav javni prevoz u Beogradu će biti besplatan": Šapić najavio veliku promenu od 1. januara