Ako kupujete smeđi šećer, sigurno znate da se on mnogo češće od belog "nakupi" vlage, i stvrdne čak i u dobro zatvorenoj posudi. Smeđi šećer upija više vlage iz atmosfere, odnosno vazduha u kuhinji, zbog čega nekada postane zaista tvrd i mnogi ne znaju da li je i dalje bezbedan za jelo.
Naravno, smeđi šećer možete jesti i ako se stvrdnuo, moraćete prethodno da ga razdvojite kašičicom, ali će vam ovaj trik omogućiti da brzo rešite taj problem!
Korisnica TikToka koja vodi profil NeatChic pokazala je trik s komadom hleba. Samo ga ubacite u posudu i ostavite preko noći, hleb će pokupiti svu vlagu i šećer će opet biti rastresit. Trik koji ima tri miliona pregleda pokazala joj je mama!
A little trick courtesy of my mom ##momhack##themoreyouknow##wonderbread##brownsugar##bakinghacks##decanting
Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.
Partizan nemilosrdan u ABA, gazi redom: Pukla stotka, crno-beli ne daju vrh tabele!
Pukla stotka u "Areni", Zvezda ne da Partizanu da pobegne: Crveno-beli stigli na vrh, sad čekaju derbi!
"Bilo je čudnih odluka...": Drčelić se oglasio nakon poraza Zvezde u Evroligi!
Partizan u ABA mora da dobije pojačanje: Željko mu našao ulogu, da ne bude prvi precrtan!
Željko slušao, novinar ga šokirao predavanjem usred konferencije: Je l' znate zašto je Zvezda inferiorna?