Hleb stoji u kuhinji, u tome su verovatno svi saglasni, ali nije svejedno ni na kom mestu u kuhinji ga držite. Verovali ili ne, od toga može da zavisi koliko brzo će se hleb ubuđati!
Mnogi ljudi hleb drže na frižideru i to je možda najčešće mesto na kojem ćete naći ovu namirnicu, ali zapravo doprinosi bržem buđanju. Naime, toplota koju stvara frižider svojim radom doprineće stvaranju vlage unutar kese u kojoj držite hleb i buđ će se stvoriti očas posla.
Još jedno od mesta gde nikako ne treba da držite hleb je na mašini za sudove, iz istog razloga – i ovaj uređaj se greje, a pritom ispušta i vlagu.
Nije pametno ni da hleb čuvate negde u blizini šporeta, jer opet – toplota i para od spremanja hrane pogoduju stvaranju buđi.
Najbolje je da hleb u kuhinj ne bude u blizini uređaja, a ako nemate takav kutak gde biste mogli da ga smestite, svakako će pomoći kutije za hleb koje će sprečiti da vlaga dođe u kontakt sa ovom namirnicom.
(MONDO)
Sa Bolombojem je druga priča! Vojnik Zvezde se vratio, a jedan važan detalj može da "pogura" tim do plej-ofa
Jovanović spasao Partizan: Odbranio penal, "zaključao" gol i sačuvao tri boda za kraj godine!
Partizan je u problemu, a postoji samo jedno rešenje: Prvi ispit je pao, vreme je za popravni!
Ovo je trudna verenica ubijenog Nikole iz Kaluđerice: Napadači pucali kroz prozor, čula se vriska i škripa guma
Lalatović skočio na Dudića, novinari sprečili tuču! Pogledajte haos posle utakmice u Novom Sadu