Ako mislite da je slavnim damama lakše da postignu zavidnu figuru, prevarili ste se. Metabolizam lako mogu da poremete, posebno zbog svakodnevnog tempa života koji je prilično ubrzan, a menjanje noći za dane - njima je kao "dobar dan".

Ipak, Dženifer Lopez važi za jednu od najzgodnijih žena ikada, a poznato je koliko trenira, kako se hrani i koliko ulaže u svoj izgled. Rame uz rame može da joj parira i glumica Liv Tajler, a jedno imaju zajedničko - personalnog trenera.

Dejvid Kiršč, personalni trener ovih dama, otkrio je tajnu njihovog izgleda, koje će mnoge od vas oduševiti. Naime, Dženifer i Liv ne jedu ugljene hidrate posle 15 časova. Ovo pravilo nazivaju svojevrsnim mini intervalnim postom, u kom je unos ugljenih hidrata ograničen do ovog vremena.

Do 15 časova, one jedu pahuljice, testeninu, mahunarke i slično, a nakon ovog vremena, uzimaju namirnice koje su bogate belančevinama - meso, ribu, sir, sveže voće, povrće, salatu.

Sigurno ste nebrojano puta čuli da je dobro da jedete ugljene hidrate za doručak. To ima smisla, jer ugljeni hidrati vam daju energiju i drže vas fokusiranim tokom dana. Važno je da ih ne jedete kasnije, jer ugljene hidrate koje ste pojeli ujutru, možete lako sagoreti do kraja dana.

Latino diva i glumica kažu da ovakav režim ishrane daje prve rezultate već posle dve nedelje, pa ako želite da izgubite koji kilogram, probajte. Makar je Džej Lo živ dokaz koliko je efikasno, ako uzmemo u obzir da žena ovako izgleda u 52. godini:

Instagram/jlo Dženifer Lopez, seksi

(MONDO)