Princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža su već nekoliko dana u zvaničnoj poseti Jamajci, a kraljevski par je pod budnim okom javnosti 24 sata. Ono o čemu najviše pišu "zapadni" mediji jesu stilske kombinacije lepe vojvotkinje koja je poznata po štedljivosti, makar kad je garderoba u pitanju.

Za razliku od njene jetrve Megan, koja nije štedela novaca za šik krpice (što često ističu britanski mediji, kivni na glumicu koja je njihovog princa Harija "odvukla" u Ameriku i suprotstavila se kraljevskoj porodici), Ketrin najčešće bira garderovu "domaćih" brendova. 

A jedna od omiljenih joj je Dženi Pekam, čije kreacije je nosila svaki put kada je sa novom bebom napustila poodilište. Inače, Dženi je najpoznatija do kreiranju venčanica i svečanih haljina, a od modela koji je Kejt nosila sinoć na večeri sa jamajčanskim zvaničnicima bukvalno zastaje dah. 

Pogledajte glamurozno izdanje atraktivne vojvotkinje na Jamajci...

Profimedia Kejt Midlton u zelenoj haljini

Smaragdnozelena haljina od organze posuta najsitnijim šljokicama i sa dekorativnim volnima, otkrila je ramena atraktivne vojvotkinje. Kosu je podigla u nisku punđu, a oni koji prate Kejt Midlton i analiziraju svaku njeno pojavljivanje u javnosti, primetili su nebičan detalj.

Poslednje fotografije supruge princa Vilijama pokazuju da je malo promenila frizuru, odnosno da je razdeljak pomerila na sredinu. Do sada ga je nosila sa strane, što po mišljenju stručnjaka dorinosi da osoba deluje nežnije i ženstvenije. Analitičari britanske kraljevske porodice su ovo već protumačili kao skrivenu poruku Midltonove da je nakon troje dece i brojnih skandala u kraljevskoj porodici očvrsnula, kao i da je i te kako je spremna da se uhvati u koštac sa svim izazovima.

Kejt Midlton.jpg
Profimedia/Stephen Lock/i-Images 

Aksesoar je pozajmila od kraljice Elizabete Druge, pa tako je efektnu haljinu uparila sa kompletom basnoslovne vrdnosti - minđušama i narukvicom sa dijamantima i smaragdom. Na volanu haljine je nosila i porodični bedž sa žutom mašnicom i fotografijom kraljice Elizabete.

MONDO