Iako mnogi faktori određuju zdravlje brade i njenu stopu rasta, to nije odgovor koji odgovara svima. Mnogi misle da se u bradi nalazi mnoštvo bakterija, a ovu teoriju potvrdila je i Ali Džejlih Robins, devojka koja je pokazala posledice bliskog kontakta sa muškarcem koji ima bradu.

Naime, ona je na TikTok-u objavila video od fotografija lica, koje su nastale samo nekoliko dana nakon što je vreme provela sa dečkom.

Ali priznaje da je užasnuta jer je njeno lice "buknulo u fleke pune gnoja".

"Poljubim mog dečka sa bradom na licu i ne razmišljajam o tome. Bakterijska infekcija. Bile su to duge dve nedelje", napisala je Ali u snimku, a potom pokazala svoju bradu.

Ovaj snimak zgrozio je nekoliko devojaka, a mnoge od njih su napisale da su se suočile sa istim problemom.

"Ove posledice često viđam, nadam se da si rešila", "Ljudi, koliko je ovo moguće! Brada jeste prepuna bakterijama!", "Zato je bolje da se muškarci obriju", "Ovo mi se nikad nije desilo, ne mogu da verujem", glasili su samo neki od komentara, među kojima se našao i jedan od kozmetičara:

"Ja sam kozmetičar i to ne bi trebalo da bude uzrokovano tretmanom lica ili solarijumom. Ovo je uzrokovano prljavštinom/bakterijom", glasio je komentar.

Pogledajte:

Infekcija TikTok/Jaleighrobbins2023

(MONDO)