Bez obzira što je trenutno u centru pažnje zbog ljubavnog života, Danijela Dimitrovska objavljuje sadržaj kroz koji komunicira sa svojim pratiocima. Veoma je aktivna na TikTok-u, a ovoga puta odlučila je da sa ženama podeli metode koje joj pomažu da uspori proces starenja. Kako kaže, posavetovala se sa dermatolozima i svi su joj potvrdili da njen način nege lice ima sjajne rezultate.

"Na samom vrhu tog spiska je SPF faktor. Kod bilo kog dermatologa da sam otišla i da sam se posavetovala, rekli su mi da bez njega bukvalno ne izlazim iz kuće, bilo da je letnji ili zimski period u pitanju. Šminka fantastično legne, a postoji i za decu", rekla je Danijela Dimitrovska na samom početku. Pored toga, zgodna manekenka je redovna i na tretmanina masaže za lice.

"Masaža je takođe nešto što je moj favorit. Apsolutno daje instant rezultat. U šali kažem da je to kao teretana za mišiće lica, jer načinom na koji vas terapeut masira, radi lifting lica i to odmah nakon tretmana vidite fenomenalne rezultate", objasnila je Dimitrovska.

Instagram/danijeladimitrovska Danijela Dimitrovska

U vreme kada sve više žena radi plastične operacije, Danijela se trudi da održava prirodan izgled. Ipak, priznala je da voli botoks, ukoliko je on ubrizgan u granicama normale. "Ono što meni dosta pomaže jeste botoks. Imam 36 godina i smatram da kada je pravi trenutak i odlučite, treba da se posavetujete sa dobrim lekarom. Ako koristite botoks umereno i dozirano, onako kako treba, on može i te kako može da da dobar efekat", objasnila je.

"Naravno, tu je i ishrana. Zaista se trudim da jedem kvalitetno, zdravo i da unosim dovoljno tečnosti. Malo više jedem slatkište, a to se odmah vidi po koži. Izađu mi sitne bubuljice, koža bude masnija, ali ishrana mi je jako važna", istakla je Danijela Dimitrovska. Pogledajte snimak u kom manekenka detaljno objašnjava:

Danijela Dimitrovska TikTok/danijeladimitrovska

(MONDO)