Pogrebnik iz Arkanzasa, Džerald Ledford, otkrio je znatiželjnim pratiocima na TikTok-u šta se dešava sa silikonskim implantima pokojnica. Ovo je tema koja je bukvalno zapalila društvene mreže, a pogrebnik nije ni slutio kakav će haos napraviti. Njegov snimak pregledan je više od 380.000 puta, a sve je počelo jednostavnim pitanjem:

"Ukoliko žena ima implante, da li se oni uklanjaju pre sahrane ili ostavljaju? Da li se telo raspada i postaje kostur s veštačkim grudima?". Pogrebnik je odmah odgovorio da se silikoni ne uklanjaju. "Oni su vaši, kupili ste ih ili dobili od nekoga. Zato ih nosite u grob", odgovorio je Ledford i objasnio kako teče procedura pripreme za sahranu:

"Ukoliko se telo balzamuje, tečnost će usporiti proces raspadanja. Ako nije balzamovano, vrlo brzo će se raspasti, ali će implanti i dalje biti tu", objasnio je pogrebnik. Ledfordovo otkriće izazvalo je gomilu komentara, mahom šaljivih, a jedan od korisnika je napisao: "Zašto sada imam neodoljivu želju da vidim kostura sa silikonskim dodacima?!".

Odmah su se javile i žene koje imaju silikone. "Dosta sam ih platila, drago mi je da ostaju sa mnom", napisala je jedna, a druga se nadovezala: "Jedina stvar koju nosim u grob, vredeli su svaku paru". Inače, Džerald Ledford godinama radi kao pogrebnik, a njegove dogodovštine prati više od dva miliona ljudi na društvenim mrežama. Pogledajte snimak u kom detaljno govori o ovoj temi:

Pogrebnik o silikonima Tiktok/big_led73

BONUS VIDEO:

Uklanjanje filera TikTok/stokerplasticsurgery

(MONDO)