Pevačica Nikolina Kovač otkrila je kako je smršala više desetina kilograma i podelila svoj detaljni jelovnik! Nikolina koja je visoka 178 centimetara, tri meseca nakon drugog porođaja ima 64 kilograma. Ona je, kako je ispričala ranije, imala čak 40 kilograma viška. Pevačica je nakon prve i nakon druge trudnoće isto hranila, ali je ključna razlika između dijeta bila u količini obroka.

"Posle prvog porođaja porcije su bile minimalne i nedovoljne, što je bilo potpuno pogrešno jer najvažnije je smršati, a ostati zdrav". Sada organizmu pruža sve što mu je potrebno kako bi obavila sve obaveze pevačice i mame i imala energiju za novi dan.

Evo šta je Nikolina Kovač jela da bi smršala 40 kilograma!

Jelovnik Nikoline Kovač:

Nikolina doručkuje ovsene pahuljice ili ovsenu kašu sa voćem kao što su mandarine, jagode, bobičasto voće i suvo grožđe.

Užina Nikoline Kovač koja joj je pomogla da smrša je uglavnom blendirano povrće ili sok. Najviše koristi cveklu, šargarepu i jabuku za zdravi miks.

cvekla
MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac 

Ručak Nikoline Kovač obuhvata salatu, zeleno lisnato povrće, zatim nemasne proteine kao što je pileće belo meso. Uvek ruča salatu, a kada poželi da promeni napravi grilovano povrće ili miks karfiola i brokolija.

piletina
YouTube/WildDish 

Za večeru, Nikolina jede tunjevinu, grilovanu ribu, šarenu salatu sa šargarepom i rukolom, ili Cezar salatu. Koristi malo ulja i uvek dodaje limunov sok.

tunjevina
YouTube/Tasty 

Kada su u pitanju saveti za dobar izgled, Nikolina kaže da voli brzi hod jer posle carskog reza nije želela da radi jake treninge.

"Ponekad prekršim dijetu jer mi se jede slatko, ali joj se vratim već narednog dana. Red, rad i disciplina su ključni, ništa nije slučajno", rekla je ona.

Pogledajte fotografije Nikoline Kovač!

TV Pink / screenshot Nikolina Kovač

BONUS VIDEO:

"ČIKA HALID MI JE DAO NAJDRAGOCENIJI SAVET!"Nikolina Kovač o bardu narodne muzike: NIJE FOLIRANT, rekao mi je to KRATKO I JASNO! Kurir televizia

(MONDO/Blic žena)