Maša Memedović, ćerka našeg poznatog novinara i ekologa Jovana Memedovića, već je ubrala simpatije mnogih na društvenim mrežama. Njoj stila ne manjka, a da ne pati do skupocenih odevnih komada govori sve češća kupovina po "second hand" prodavnicama. 

Kod nje se ništa ne baca, čak je i uz pomoć njene bake uspela da od starog ćebeta koje svako ima u kući napravi udobnu jaknu. A i kada poželi da kupi neke nove komade odeće, radije se odlučuje za domaće dizajnere.

Može se reći da je kraljica polovne odeće, ali i zaštite životne sredine. Osim ne bacanja i čuvanja tekstila, koji je drugi po redu najveći zagađivač prirode u svetu, Maša hrabro budi svest o reciklaži i ostalih materijala, od plastike, stakla, kartona...

Poslednja u nizu stvar koju je "za male pare" kupila jesu čizme kaubojke, koje će u jesenjoj i zimskoj sezoni biti apsolutni hit.

Maša-Memedović-.jpg
Instagram/printscreen/masinormar 

Nisu samo kaubojke stvar koju je kupila polovno i jeftino, već se nedavno pohvalila majicom za 200 dinara koja inače košta 70 evra, zatim kožne čizme u kojima je pronašla novine iz 1989. godine i koje je platila 300 dinara...

Osim braon čizmi koje su se sudeći po komentarima, svidele mnogim damama, ranije je Maša "naletela" na crvene kožne kaubojke. Polovne je kupila za 100 evra, a onda se bacila u potragu za adekvatnim kupcem. Ekstravagantno, moderno i autentično! Baš kakva je i Maša.

Pogledajte nove Mašine čizme u videu:

Čizme Maše Memedović Tiktok/mashamemedovic

 BONUS VIDEO:

Maša Memedović Tiktok/mashamemedovic

 (MONDO)