Šta mislite o tome da jedete čokoladu za platu? Savršeno. Pokušali smo da nađemo neku manu tom poslu. Sami procenite da li je zaista ima.
Da bi dobila zvanje inženjer prehrambene tehnologije Jasmina Brajdić krajem septembra treba da odbrani diplomski rad i to na temu čokolade. Osim teorijskog, Jasmina ima i mnogo praktičnog znanja jer poslednjih godinu dana radi kao degustator u beogradskoj čokolateriji San Marina.
S obzirom da sama pomisao na čokoladu izaziva proizvodnju hormona sreće, a njena nutritivna vrednost poboljšava raspoloženje i opšte psihofizičko stanje, reklo bi se da je ovo posao iz snova.
Ekipa MONDA posetila je Jasminu na njenom radnom mestu da saznamo da li je zaista tako.
Jedina degustatorka čokolade na našim prostorima ističe da ipak nije njeno jedino zaduženje da jede čokoladu. Dosta vremena provodi u proizvodnji, ali i u razgovoru sa kupcima koji imaju različita pitanja i zahteve.
Jasmina kaže da ponekad nije lako odoleti iskušenjima pored tolikih pralina, ali da dobru liniju održava i zahvaljujući tome što je njoj omiljena crna čokolada. Iako je veliki ljubitelj čokolade ima i onih koje je probala samo u svrhu posla.
(MONDO)
S obzirom da sama pomisao na čokoladu izaziva proizvodnju hormona sreće, a njena nutritivna vrednost poboljšava raspoloženje i opšte psihofizičko stanje, reklo bi se da je ovo posao iz snova.
Ekipa MONDA posetila je Jasminu na njenom radnom mestu da saznamo da li je zaista tako.
Jedina degustatorka čokolade na našim prostorima ističe da ipak nije njeno jedino zaduženje da jede čokoladu. Dosta vremena provodi u proizvodnji, ali i u razgovoru sa kupcima koji imaju različita pitanja i zahteve.
Jasmina kaže da ponekad nije lako odoleti iskušenjima pored tolikih pralina, ali da dobru liniju održava i zahvaljujući tome što je njoj omiljena crna čokolada. Iako je veliki ljubitelj čokolade ima i onih koje je probala samo u svrhu posla.
(MONDO)