Ako neko od poznatih ličnosti izgleda mladoliko, to je Jelena Rozga. Ovog leta će proslaviti 47. rođendan, a mnogi ističu "da se ne menja, da nije ni dana ostarila i da ima savršenu figuru". Jelena inače ima 57 kg, a kako joj polazi za rukom da joj kilaža godinama bude fiksna, bez ikakvih oscilacija? Na to je uticao i problem sa štitnom žlezdom.

"Moji problemi sa štitnom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali na to utiče i genetika i to što živim pored mora. Štitasta žlezda me ponekad baš zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva", rekla je Rozga svojevremeno, a bez obzira na to što ne krije da je veliki gurman, pazi šta jede.

"Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje", rekla je ranije pevačica.

MONDO/Stefan Stojanović, Instagram/rozgajelenaofficial Jelena Rozga

Jelena ne voli pršutu ni jagnjetinu, ali zato svaki dan jede supu.

"Na bini provedem nekoliko sati pevajući i plešući i to je odličan način da ostanete fit i budete u dobroj kondiciji", ispričala je Rozga.

Evo šta Jelena Rozga jede svaki dan:

  • Doručak: omlet s belancima, maslinama i mladim sirom
  • Ručak: supa, meso i salata
  • Večera: riba i povrće

BONUS VIDEO:

JELENA ROZGA NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM SVOJIM IZGLEDOM! Haljina sa otvorenim leđima, a pevačicu je plašilo samo OVO  Kurir televizija

(MONDO/Story.hr)