Slušaj vest

Da se standardi lepote menjaju, dokazala je Keli Bruk. Uveliko gazi petu deceniju, a mnogi komentarišu da izgleda sve bolje. Keli ne smeta višak kilograma, naprotiv. Ponosno ga ističe i uzor je ženama širom sveta, upravo zbog svog samopouzdanja. Keli je inače dobila titulu žene sa savršenim telom.

Ona se našla na vrhu liste najse*sepilnijih žena magazina FHM 2005. godine. Izjava kojom je privukla veliku pažnju, bila je ona kada je istakla da je komplimente počela da dobija tek kada se ugojila.

"Uvek govorim da sada treba da volim svoje telo jer ću takvo poželeti da imam za deset godina", rekla je Keli jednom prilikom i dodala:

"Čak i kada sam bila mnogo mršavija, nisam mislila da sam dovoljno dobra. Uvek to mislite kada ste mlađi. Najbolji deo starenja je to što sve te nesigurnosti jednostavno nestaju. Razmišljate izvan sebe i više niste toliko opsednuti sobom ili fokusirani na sebe. Trenutno ne razmišljam o tome da mi stomak visi preko farmerki. Razmišljam o tome da nahranim ovu malu mačku koja je upravo ušla na moja vrata".

Pogledajte i koje žene imaju najlepše telo!

Pogledajte kako izgleda u kupaćem kostimu:

NDPG / Backgrid UK / Profimedia keli bruk

BONUS VIDEO:

BRUTALNA SOFIJA MILOŠEVIĆ PROVOCIRA NA MREŽAMA! Skinula se u kupaći, snimala se u OGLEDALU, a od PRIZORA muškarcima padaju VILICE! Instagram/sofijamilo

(MONDO/T.V.)