Slušaj vest

Pored Jelene Đoković, dece Stefana i Tare, roditelja i trenera, ložu Novaka Đokovića svojim prisustvom krasi i prelepa brineta. Veliku pažnju privukla je prošle godine. O njenoj lepoti mnogi pričaju, ima i onih koji govore da neverovatno liči na Jelenu, a uz Stefana i Taru je na svakom meču. Reč je o dadilji u koju Novak i Jelena imaju najviše poverenja.

dadilja đokovića
Twitter/screenshot/frani23121 

Nakon nekoliko nedelja potrage za osobom koja će savršeno brinuti o Tari i Stefanu, Novak i Jelena su odlučili da to bude dadilja čije ime i prezime nikada nije otkriveno javnosti. Ona je dobila posao zato što odlično poznaje veštine pedagoško-metodičkog rada sa decom i govori nekoliko stranih jezika. Reč je o vrsti pedagoške delatnosti koja obezbeđuje kvalitet obrazovnog procesa, njegovo unapređenje i razvoj.

SK/PRINTSCREEN Loža Novaka Đokovića

Metodički rad zauzima posebno mesto i u sistemu upravljanja predškolskom ustanovom, jer ima za cilj obuku nastavnog osoblja neposredno na radnom mestu, u procesu njihove delatnosti. A to doprinosi aktiviranju ličnosti nastavnika i razvoju njegove kreativne aktivnosti. Kada je u pitanju posao dadilje Đokovića, Jelena je imala završni razgovor koji je presudio da prelepa brineta dobije posao.

Tako se može videti da je na gotovo svim turnirima koje igra Novak Đoković. Posao dadilje je izuzetno dobro plaćen jer dosta vremena provodi na putovanjima i prati porodicu Đoković u stopu. Pročitajte i sve o ugovoru o tajnosti koji je potpisala!

BONUS VIDEO:

Jelena Đoković, Novak Đoković  Instagram/milicatodorovicofficial

(MONDO/T.V.)