Kako je Adel postala "ribetina!

OTKRIVENA ADELINA TAJNA: Namirnice koje uključuju gen za topljenje masti su joj pomogle da smrša!

Autor Nataša Petrović

Ceo svet oduševljen je novim izgledom pevačice Adele, a sada je otkriveno i kako je uspela da smrša!

Izvor: Instagram/Screenshot/Adele

Pevačica koja je od početka karijere bila bucka, smršala je 45 kilograma i oduševila svet! Adel je ranije priznala da je potpuno promenila svoj život – nekada je dan započinjala cigaretama i čokoladicama, a onda je odlučila da promeni navike i ishranu.

Njeni prijatelji rekli su da je pevačica ranije imala dosta problema sa nedostatkom samopouzdanja, samopoštovanja i stalno se plašila osuda drugih.

Zato je hrabro okrenula leđa brzoj hrani i počela da jede namirnice koje aktiviraju sirtuin – gen koji podstiče topljenje masti i reguliše apetit. U toj grupi namirnica je hrana biljnog porekla, poput jagoda, borovnica, jabuka, citrusnog voća, orasi, peršun, kelj, soja, kurkuma i tamna čokolada.

Na meniju mogu da se nađu i zeleni čaj, kakao, kao i malo crvenog vina ili sira.

Dijeta je na početku veoma naporna jer se unosi samo po 1.000 kalorija dnevno, kroz tri smutija i jedan manji obrok. Zatim se naredna četiri dana unosi po 1.500 kalorija kroz dva smutija i dva manja obroka, a narednih 14 dana se jedu tri obroka koja se sastoje od namirnica koje aktiviraju sirutin, i jedan smuti.

Uz ove promene u ishrani, Adel i redovno vežba, što je svakako pomoglo da skine višak kilograma!

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU