Da li ste znali

OTIŠLA NA ISCRTAVANJE OBRVA I DOŽIVELA PAKAO: Da je uradila samo jednu stvar pre toga, ne bi joj se zatvorila oba oka!

Autor Natalija Nikolić

Devojka je želela punije i lepše obrve, a dobila je hitan odlazak kod doktora!

Izvor: TikTok/milliebucknall

Veliki trend u svetu a i kod nas je iscrtavanje obrva, odnosno laminacija obrva, koju su razvili ruski kozmetičari. Tretman daje iluziju punijih i oblikovanijih obrva, koje mogu da stoje i do šest nedelja. 

Devojka iz Velike Britanije, odlučila je kao i većina devojka, da poboljša svoj izgled malom promenom na licu. Nije očekivala da će zbog toga imati ovoliko problema.

Nakon laminacije obrva, dobila je veliku alergijsku rekciju. Na svom TikTok profilu objavila je video u kome je pokazala kako je njeno lice izgledalo tokom alergijske reakcije.

Takođe upozorava i savetuje, da svi koji žele da urade isti tretman, 24 sata pre njega obave test sa flasterom na maloj površini tela, kako bi bili sigurni da neće doći do sličnih komplikacija. 

@milliebucknall

my journey so far currently 8 days since my eyebrow lamination ##fyp##allergies##allergicreaction##hospital##eyebrowlamination

Na snimku se može videti postepeni rast alergijske reakcije, koja je trajala 8 dana, nakon čega su joj se zatvorila oba oka, što je bio znak da je vreme za posetu doktora.

U komentarima se dosta ljudi zabrinulo za njeno zdravlje, ali su joj i zahvalni za ovaj savet. Mnoge devojke su otkrile da su i one imale slične probleme, i time opet upozorile na veliku važnost flaster testa pre samog tretmana!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo

Tagovi