Stil

NAPRAVILA JE KUĆNU MASKU ZA LICE I UBRZO SE POKAJALA: Jedan sastojak nikako ne mešajte, pogledajte šta joj se desilo!

Autor Nataša Petrović

Kućne maske za lice mogu dobro da deluju na kožu, ali važno je da znate šta radite!

lauren jr ennie maska na licu
Izvor: tiktok/screenshot/laurenjrennie

Kod problema sa kožom mogu da pomognu brojni domaći lekovi, pa tako recimo ohlađene kesice čaja mogu da ublaže podočnjake, a postoje i razne domaće maske za različite kožne probleme.

Loren Dženi odlučila je da isproba jednu domaću masku nakon što je primetila da joj je poslednjih nedelja koža lica "podivljala". Nakon što je istražila na internetu, našla je jednu domaću masku sa kurkumom i shvativši da ima sve sastojke, sišla je u kuhinju i napravila je.

"Dobro deluje na akne, bore i iritaciju kože. I tako sam odlučila da probam. Ali, stvar je u tome što kada sam je nanela na lice, koža na ruci mi je ostala žuta. Kada skinem ovo sa lica, ličiću na mesec", poručila je Loren.

Nakon što je skinula masku sa lica i dobro istrljala kožu, ova devojka pojavila se sa žutim licem, a krivac za to je, jasno je, kurkuma.

@laurenjrennie

It’s the ✨chaos✨ for me, how’s your Friday? ##fyp##scottishtiktok##funny

Loren očito nije jedina kojoj se ovo desilo, pošto su se u komentarima javilo još devojaka, tvrdeći da su i one isto uradile – "trebalo mi je oko 4-5 dana da potpuno izbledi", napisala je jedna od njih.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Tagovi