Jezivo!

PORUČILA JE DOSTAVU PILETINE, PA OSTALA U ŠOKU: Nisam mogla da je isečem, a kad sam videla unutra - ovo je UZNEMIRUJUĆE!

Autor Nataša Petrović

Ne možete ni da zamislite šta je našla u piletini!

Izvor: Facebook/Screenshot/Bombo Radyo Roxas

Žena po imenu Alik Perez naručila je dostavu piletine iz jednog restorana brze hrane na Tajlandu, ali kada je krenula da iseče meso, ostala je zapanjena i kaže da ju je prizor duboko uznemirio!

"Naručili smo dostavu piletine i kada sam htela da je dam svom sinu, uzela sam da isečem meso, ali nisam mogla. Pokušala sam da ga iscepkam rukama, ali na moje zaprepašćenje, shvatila sam da je to pohovani peškir! Ovo je veoma uznemirujuće... Kako dođavola uvaljaš peškir u smesu i još ga ispržiš?! Zaista sam mislila da su objave na društvenim mrežama u kojima se ljudi žale na porudžbine izmišljene, ali sada znam da se to stvarno dešava. Tako je odvratno i ponižavajuće... Postoji prvi put za sve, ali ovo je najgori prvi put. Pokušavam da se smirim.. ali dođavola", napisala je Alik u objavi, dodajući da je uverena i da je peškir kontaminirao drugu hranu u restoranu, budući da se prži u istom ulju.

Njena priča je privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama, zbog čega je sporni restoran brze hrane zatvoren kako bi "pregledali usklađenost sa procedurama i ponovo obučili radnike".

(MONDO)