Ko ima želudac...

NAPALA MUŽA "UBOJITIM" ORUŽJEM: TikTokerka otkrila šta je krišom dala bolesnom suprugu, svi užasnuti - To je ODVRATNO

Autor Maja Gašić

Digla se frka na mrežama oko TikTokerke, svi je pjuju jer je mužu krišom davala jedan napitak...

Izvor: Tiktok/@bmcpher/screenshot

Žena iz Kalifornije napravila je haos na Internetu zbog objave o tome kako leči bolesnog supruga. Iako broj onih koji mleko dojilje smatraju lekovitim nije nimalo beznačajan, a čini se da u svetu među odraslima čak raste trend konzumiranja ove namirnice jer je navodno "čudo za zdravlje", ipak je mnogo više onih koji ovo smatraju odvratnim.

TikTokerka Bejli Mekferson, koja je na ovoj mreži pod korisničkim imenom @bmcpher udata je za Zeka već ​​tri godine. Par ima preslatku ćerkicu, a koju mama još uvek doji, iako joj pratioci na mrežama kažu da ne bi trebalo. 

Ova žena iz Kalifornije očigledno voli da šokira svoje "prijatelje" iz virtuelnog sveta i često ulazi sa njima u rasprave, a kada je otkrila da je suprugu u smuti dodaje malo svog mleka, onog koji preostane od dojenja njihove ćerke, svi su poludeli. Ne samo da im je ideja bila grozna, već su bili užasnuti i što mu nije otkrila šta radi.

"Zahvaliće mi sutra, kada mu bude bolje", napisala je u komentaru videa koji je izazvao burne reakcije i pregršt kritika i uvreda na njen račun.

Ipak, Bejli im nije ostala dužna, pa se ponovo oglasila na TikToku, ovog puta pretvarajući se da je reporterka koja izveštava o "jezivom slučaju, gde je žena napala muža ubojitim oružjem - majčinim mlekom". 

Iako čvrsto veruje da su njene metode "lečenja" ispravne, komentari i na ovaj drugi video nisu bili ništa pozitivniji.

"Shvati, to je ODVRATNO!", napisali su joj TikTokeri.

MONDO

Tagovi