Čestitke!

NAKON 2 VTO, POZNATA SRPSKA MODNA KREATORKA ČEKA BEBU U 47. GODINI: Neko će reći da je kasno, ja kažem – DRŽITE NAM FIGE

Autor Maja Gašić

Poznata modna kreatorka Valentina Obradović objavila je da je trudna u 47 godini!

Izvor: Screenshot / Instagram / love_by_valentina

Nakon voditeljke Slađane Slavković koja se prvi put porodila u 48, još jedna poznata dama, modna kreatorka Valentina Obradović postaće mama u 47. godini. Nakon dva pokušaja vantelesne oplodnje, ona i njen dugogodipšnji partner Blagoje Bajić čekaju prinovu.

Par je otputovao u Prag i potpuno opušteno prirstupio celom ovom procesu VTO, a koji je za mnoge buduće mame izuzetno stresan. Uživali su u obilasku grada, lokalnim specijalitetima, poseti Karlovog mosta i svega onoga što ih zanima i uspelo je!

Možda će vas zanimati

"Dete u 47. godini – neko će reći da je teško, neko da je kasno, neko će se požaliti da ne može više, a ja kažem: Ma možeš! Ustani. Duh je važan, noge ga prate", rekla je Valentina za štampano izdanje "Glorije".

Vest o dolasku prinove kreatorka modnog brenda "Love" podelila ne na Instagram profilu i tada otkrila koje sve nedoumice je muče...

"Postavi. Nemoj. Postavi. Nemoj (Šta ako krene po zlu, a toliko si dugo želela?!). Postavi (Nek ljudi vide da kada nešto dugo želiš, voliš, radiš na tome sa praaavom osobom - uspe i ništa nije nemoguće čak i u 40-i-nekoj, pa ni beba). Svakodnevno delim sa vama deo sebe, pa bi bilo ispravno da podelim stvarno sve... Možda nekome pomognem (postati mama u četrdesetim nije bilo lako). Možda nekoga još inspirišem, pored mode, na hrabrost... ", napisala je u objavi slike sa trudničkim stomakom i dodala:

"Predajem vam tajnu na videlo. Budite dobri čuvari. Držite nam fige."

Ova hrabra buduća mama čvrsto veruje da kada nešto zaista želiš, vedar duh i optimizam će ti dati vetar u leđa.

"Sve u tvoje vreme, a ne sve u svoje vreme. Zapamtite! Tih predrasuda sam se naslušala u periodu priprema, želje, borbe, u kojoj mi je trebala podrška i to čak i od naših lekara specijalista u ovoj oblasti. I znate šta? Čula sam ih, zahvalila se, ali to su granice tih ljudi. Moje su i tada bile dalje, veće. Zato smo i prešli granicu, ne samo njihovih predrasuda, već i stvarno. Češka je verovala, idemo ka ljudima koji veruju", zaključila je kreatorka. 

MONDO

Tagovi