Stil

DOKTORKA JE ODSKOČILA KAD JE VIDELA: Mislio da mu je voda ušla u uvo, a unutra prizor iz HOROR filma - izgubio i sluh!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Mladić koji je mislio da mu je uvo zapušeno zbog vode, jer je prethodni dan plivao, dobio neprijatno iznenađenje - unutra se zaglavila bubašvaba.

Izvor: Instagram/zanewedding

Zejn Veding doživeo je scenu iz horor filma kada je otišao kod lekara da bi utvrdio zbog čega mu je uvo zapušeno. Ovaj mladić sa Novog Zelanda osetio je da lošije čuje na jedno uvo, ali je bio siguran da mu je samo ušla voda jer je dan ranije išao na plivanje.

Međutim, "voda" nikako da izađe, a signal za uzbunu bila mu je činjenica da je osećao pomeranje čak i kada bi sam mirovao. Sedeo bi na kauču, a u unutrašnjosti ušnog kanala osećao je "mrdanje".

Posle tri dana otišao je kod lekarke, koja je prvo bila duboko zabrinut jer je mislio da mladić ima tumor u ušnom kanalu. A onda je zavirila unutra...

"Doktorka je rekla, mislim da imate nešto unutra. Uzela je pincetu, pa odskočila! Rekla mi je da je unutra verovatno veći insekt", kazao je on.

Doktorka je u prvi mah uspela da izvuče samo polovinu bubašvabe koja se zaglavila u Zejnovom ušnom kanalu. Na kraju je morala da uzme aparat koji vakuumom izvlači stvari sa ovakvih mesta, a Zejn je opisao jezivi trenutak kada je ostatak bubašvabe izvučen.

"Osetio sam kako mi je pukla bubna opna, tri dana nisam čuo ništa", rekao je on. Doktorka je priznala da je čula za ovakve slučajeve, ali da nikada lično nije imala ovakvog pacijenta. Ako imate ove nezgodne insekte u kući, pročitajte kako se otarasiti bubašvaba!

Pogledajte i pola bubašvabe izvučene iz njegovog ušnog kanala!

Izvor: Instagram/zanewedding

(MONDO)

Tagovi